GRATIS VERZENDING VANAF 120€

Over ons

Wat is Corten+ ?

Corten+ is een roestversneller voor elk type oxideerbaar metaal (staal, corten, ijzer...). Het kan elk oppervlak in enkele uren roesten, consistente resultaten van hoge kwaliteit. Corten+ is de enige zuurvrije roestversneller, dus veilig voor de gebruiker. Bovendien vereist het geen ander product om het oxidatieproces op te schorten.

Zonder Zuur

Zuur is het hoofdbestanddeel van de meeste roestversnellers die op de markt verkrijgbaar zijn. Het inademen van de giftige dampen die afkomstig zijn van het zuur is echter buitengewoon gevaarlijk, daarom hebben we een geschiktere oplossing gekozen. Corten+ wedden op de toekomst door je te richten op een zuurvrije behandeling. Het is omdat de gezondheid van gebruikers niet in het spel moet worden gebracht, dat we een oplossing hebben ontwikkeld die het zal bewaren.

Het belangrijkste nadeel van het zuur is dat het een ander product vereist dat "stabilisator" wordt genoemd om het oxidatieproces te stoppen. Naast verspilling van tijd en geld, verzwakt dit product roest en laat het afbladderen. Corten+ vereist geen stabilisator om de oxidatie te stoppen omdat het product niet diep doordringt maar alleen het oppervlak oxideert.

Eeen uniform en kwaliteit roest

Corten+ behandelingsproducten roesten in één uur dankzij een ontvetter die een droog en kaal oppervlak van elk vet achterlaat, en dankzij de roestversneller die het oppervlaktemetaal op een perfect uniforme manier zal oxideren.

Corten+ behandeling laat het metaal een roest ontwikkelen die in staat is om na verloop van tijd intact te blijven nadat het het einde van zijn oxidatie heeft bereikt. Corten+ behandeling is meestal drie keer goedkoper dan een zuurbehandeling.

Snelle levering